ETUSIVU   TIETOJA   AJANKOHTAISTA   BLOGI   YHTEYSTIEDOT
 

JA TAPAHTUI NIINÄ PÄIVINÄ


VIDEOGAME BLAST (TURKU)
Quinsonitus, Saana Iljin
Lasten musiikkijuhlat
Sigyn-sali, Turku
19.3.2014 klo 19:00
http://www.quinsonitus.com
http://www.turunkonservatorio.fi


VIDEOGAME BLAST (TAMPERE)
Quinsonitus, Saana Iljin
Soiva tehdas, Tampere Biennale
Finlayson, Tampere
13.4.2014, iltapäivällä
http://www.tamperemusicfestivals.fi


COSVISION: FANDOM COMES TO LIFE
Quinsonitus, Saana Iljin, Turun oopperakuoro
Logomo-sali, Turku
11.5.2014
http://www.cosvision.fi


Pääkallo - Scary Music
AJANKOHTAISTA

The Super Sound of Vidogames tulee taas!
7.4.2015 (päivitetty 25.8.2015)


Suomen ensimmäinen videopelimusiikkikonsertti saa syksyllä toivottua jatkoa, ja tällä kertaa bittiäänien ilosanomaa julistetaan Tampereella. Taideosuuskunta Mekkalan historian suurin tuotanto saa ensiesityksensä Tampere-talossa 4.9.2015, ja mukana bittimusiikin klassikoiden kimpussa ovat Quinsonitus, Takomo Percussion, Saana Iljin (piano), Emmi Salmi (viulu), Harri Topi (sello) ja Pasi Bergman (kitara). Katso lisää konsertin teemasivuilta!

http://www.thesupersound.net
Kauhuelokuvamusiikin konsertti saa jatko-osan
12.9.2014


Vuonna 2012 Taideosuuskunta Mekkala tuotti Turun pimeään syysiltaan harvinaislaatuisen, kamarimuusikoiden soittaman Scary Music -kauhuelokuvamusiikin konsertin. Tuolloin Vanhan Raatihuoneen yläkertaan kerääntyi lähes täysi tupa genren musiikin ystäviä, joten oli selvää että konsertista tehtäisiin - Hollywoodin elokuvamaailman tapaan - jatko-osa.

Seuraaja kantaakin ytimekkäästi nimeä Scary Music 2. Luvassa on musiikkia esimerkiksi elokuvista Pet Sematary, Return of the Living Dead, SAW, Nightmare on Elm Street the Ring sekä Tappajahai. Liput konserttiin maksavat ennakkoon alkaen 9,50/14,50€ toimituskuluineen, ovilipun hinta on 50 senttiä kalliimpi. Paikkoja Kårenissa on vain noin 200, joten suosittelemme ostamaan lipun ennakkoon varmistaaksesi pääsyn ainutaatuiseen horror-konserttiin!

Ja muista - älä tule yksin!

>
Quinsonitus esittää: Scary Music 2
> Osta lippuja ennakkoon Tiketistä
> Lehdistötiedote (PDF)
> LehdistökuvatQuinsonitus vierailee Seinäjoella
18.5.2014


Vain pari viikkoa suursuosioon nouseen "Fandom Comes to Life" -konsertin jälkeen Quinsonitus matkustaa Seinäjoelle, kun 25.5.2014 vuorossa on monenlaista taituruutta esittelevä Salot lavalla -konsertti. Tiedotamme asiasta lisää myöhemmin Mekkalan Facebook-sivuilla!


Pieni päivitys osuuskunnan tehtävänimikkeisiin
19.4.2014


Tähän saakka osuuskunnan tiedottamisesta vastannut Toni Isokivi saa tehtävänimikkeekseen paremmin nykyistä työnkuvaa vastaavan termin, ja on tästä lähtien Mekkalan tuottaja. Tiedotus- ja markkinointi kuuluvat kuitenkin edelleen normaalisti Tonin tehtäviin.

> Quinsonitus - Fandom Comes to Life


Cosvisioniin tulossa kaikkien aikojen fandom-konsertti
19.4.2014


Quisonitus, Turun oopperakuoro ja Saana Iljin yhdistävät voimansa ensimmäistä kertää sitten viime kesän, kun Logomon valtaa upea cosplay- ja fandom-tapahtuma Cosvision. Sunnuntai-iltapäivänä 11.5.2014 on luvassa aikamoinen show, kun samassa konsertissa esitetään niin Game of Thronesia, MacGyveriä, Hobbitteja kuin Muumejakin. Katso tarkempi ohjelmalistaus Quinsonituksen sivuilta, äläkä unohda ostaa lippuasi jo ennakkoon! 

> Quinsonitus - Fandom Comes to LifeVideogame Blast - koko perheen
pelimusiikkikonsertti

20.2.2014


Quinsonitus ja Saana Iljin esiintyvät videopelimusiikin merkeissä kevään aikana niin Tampereella kuin Turussakin! Videogame Blast -nimiseksi tuunattu koko perheen pelimusiikkikonsertti esitetään maaliskuussa Lasten musiikkijuhlilla Sigyn-salissa, sekä Tampere Biennalen Soiva tehdas -tapahtumassa huhtikuussa. Konsertit sopivat kaikenikäisille, ja niihin on vapaa pääsy.

> Quinsonitus - Videogame Blast

Mekkalan ilme uudistuu
20.2.2014


Mekkala täyttää keväällä kaksi vuotta. Näiden parin vuoden aikana olemme ylittäneet kaikki tavoitteemme mitä pienestä, muusikoiden omasta osuuskunnasta voi syntyä. Konserttituotannot ovat menestyneet hyvin, ja esiintymistilauksia on myydään jo pitkälle vuoteen 2015.

Samalla näiden kahden vuoden aikana on käynyt selväksi se, mitä olemme ja mitä osuuskuntamme haluaa tehdä. Nettisivut ovat osa imagoamme, ja siksi myös niiden oli aika uudistua vastaamaan sitä mielikuvaa mitä haluamme itsestämme antaa.

Eikä siinä vielä kaikki - kahden vuoden olemassaolon jälkeen on aika liittyä myös Facebookiin. Tarkoituksenamme ei ole juhlia tykkääjien määrällä, vaan lisätä keskustelua ja yhteydenpitoa. Jonkun verran jaamme myös muiden tuottamaa sisältöä - mutta silloin kissavideon täytyy kuitenkin oikeasti todella hyvä.

> Facebook: Taideosuuskunta Mekkala

  
     
     
 
TIETOJA  |  AJANKOHTAISTA  |  BLOGI  |  YHTEYSTIEDOT  |  ETUSIVU
  
Mekkala 240 px

Muutakin kuin pään sisäisiä ääniä. Vuodesta 2012.

Postiosoite: Linnankatu 75 A 4 20100 TURKU. Y-tunnus: 2466713-3
2013 (c) Copyright Taideosuuskunta Mekkala. All Rights Reserved.
Webmaster: toni.isokivi(at)mekkala.org